fbpx

Fotografia l'art del retrat i el cos humà

Descripció:

Quatre sessions on es treballarà la figura i el retrat. Les classes seran teòriques i pràctiques per poder aplicar els conceptes apresos a la sessió inicial de fotografia.
La primera sessió i la cloenda serà per zoom. El preu inclou el cost de la sessió pràctica amb dos models.

Metodologia del curs:

1a sessió (zoom): farem un recorregut per aquells fotògrafs que han estat referència tant en retrat com en la fotografia de cos humà.
Introducció a l’autoretrat.
2ª sessió: Practicarem el retrat psicològic: relació amb el model, composició, entorn i il·luminació.
3ª sessió: Geografia del cos humà. Sessió pràctica de nu amb model (2 models). Treballarem diverses tècniques per tal d'obtenir resultats diferents. 
4a sessió (zoom) CLOENDA: posada en comú dels treballs realitzats i anàlisi dels resultats.
Entre sessions es realitzaran tutories personalitzades amb els alumnes.

*Pot ser que alguna de les classes teòriques es faci amb la plataforma zoom.

Funcionament de la classe: abans d’iniciar la classe rebreu l’enllaç per poder connectar-vos. Les nostres classes en streaming (online) són classes participatives, en directe i on podreu interactuar tant amb el docent com amb la resta d’alumnes.

Requisits tècnics: cal descarregar-se programa Zoom a l’ordinador o al mòbil. Seguint l' URL que us facilitarem una vegada inscrits el procés és automàtic.

La docent: 

La mirada de Rosina Ramírez a través de la càmera ha recorregut molts espais de la geografia catalana i occitana, com ara la Ruta Càtara, la Costa Brava, la Fira del gall de Vilafranca, la Vilafranca Gòtica, el Moianés, la Ruta del Císter, la Vall del Riu Corb,,, Treballs tots ells que ha publicat a la revista Descobrir Catalunya. Amb Edicions i Propostes Culturals Andana, ha fotografiat Gelida. Retrats d’un temps i  La Granada del Penedès, Tradició i Progrés. Amb Angle Editorial ha publicat Masies de Catalunya, Cases d’indians, Barris Antics de Catalunya, El romànic català,  o La Farga Lacambra. Solucions en coure des de 1808.


IMPORTANT:

Cap inscripció serà vàlida si no s'ha produït el pagament i, en el seu cas, la recepció del comprovant.

La inscripció a cada curs està condicionada pel fet que, en el moment de formalitzar-se, hi hagi suficients places disponibles. En el cas que s'esgotin, el centre es posarà en contacte amb la persona o les persones afectades per tal de buscar una solució.

Per a qualsevol dubte enviï un correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Propietats de l'activitat

Data d'inici 07-05-2022
Data finalització 18-06-2022
Places 12
Tancament inscripcions 06-05-2022 8:00 pm
Import 62,00 €
Nombre d'hores 8 hores
Dates 7 i 21 de maig i 4 i 18 de juny.
Horari de 10 a 12 h.
Import material Inclou el cost de les models
Lloc Centre d'Art i Noves Tecnologies Can Font

Informació del lloc - Centre d'Art i Noves Tecnologies Can Font

Exhaurit.
Contacteu al centre